London Residence

Ontwerp

Het Antwerps architectenbureau Bovenbouw ontwierp The Londen Residence.

Het is een gegolfd gebouw gelegen aan de vernieuwde Londenstraat, de ader tussen de oude stad en de vernieuwde dokken, en vormt als het ware de toegangspoort tot de levendige Cadix wijk. De vernieuwde tramlijn stopt voor de deur en brengt je helemaal tot aan het Centraal Station. De zuidelijk georiënteerde voorgevel is een prachtig staaltje architectuur. De blauwgrijze kleur en de golvingen passen volledig in deze havenomgeving. Met een aantal duidelijke barokke kenmerken ademt het gebouw de sfeer uit van een trots ‘Palazzo’.

De appartementen zijn comfortabel en luxueus afgewerkt en spelen in op verschillende manieren van wonen. Kleine details zoals automatische sunscreens verhogen het comfort en maken van je appartement een aangename thuishaven. The London Residence voorziet inpandige loggia’s waar het aangenaam vertoeven is op een zonnige dag. Beschut tegen wind of overmatig zonlicht, en buiten het zicht van medebewoners of voorbijgangers kan je alleen of in gezelschap genieten van een hapje en drankje in de heerlijke buitenlucht.


Informatieplicht

  • Stedenbouwkundige vergunningen Nee
  • Bestemming woongebied
  • Dagvaardingen Nee
  • Rechterlijke uitspraken Nee
  • Voorkooprecht Nee
  • Verkavelingsvergunning Nee
  • Overstromingsgebied Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan