London Residence

Magnificent garden

Genieten in een prachtige omgeving

Niets zo zalig als buiten genieten van de zon, met je blik in het groen. Op adem komen op een stil plekje in de stad na een drukke dag, alleen of samen met anderen. Met veel aandacht voor planten- en materiaalkeuze hebben de landschapsarchitecten van Landinzicht een open en overzichtelijke tuin ontworpen die plantenrijkdom en geborgenheid uitstraalt.

De randen van de tuin worden gevormd door bloeirijke borders, struiken en bodembedekkers. Centraal worden bolvormige grasheuvels ingericht met daarop ranke, vooral inheemse bomen, die volop kunnen groeien met hun wortels in de volle aarde. Ze leveren schaduw en filteren het felle zonlicht maar hun doorzichtige kruinen laten toch nog voldoende licht door. De inrichting van de tuin is bewust sober en informatief.

Paden, aangelegd in aardekleurige kasseien van Belgische makelij, banen zich een weg door de tuin, weg van de gevels waardoor de bewoners van de gelijkvloerse appartementen in alle rust en beslotenheid van hun stukje tuin en terras kunnen genieten.

De blikvanger is het paviljoen in het midden van de tuin. Het is een gezellige en uitnodigende ontmoetingsplaats waar kan gefeest, gebabbeld en getoast worden. De lantaarns en grondspots zorgen voor sfeervol verlichte paden en bomen, waardoor het ook na zonsondergang aangenaam vertoeven is in deze prachtige groene ruimte tussen stad en water.

De vlakke structuur van de kassei zorgt ervoor dat de paden gemakkelijk bewandelbaar zijn maar tevens ook geschikt zijn voor rolstoelgebruikers. Het pad vormt een lus doorheen de tuin en kronkelt langs een waterpartij of een speelschommel. Uitrusten kan op de houten banken of stoelen en tafeltjes in onvervalste ‘Jardin du Luxembourg’ stijl.

Fotogalerij

London Residence tuin
London Residence tuin
London Residence tuin
Deze website maakt gebruik van cookies om uw surfervaring op deze website makkelijker te maken.Meer wetenVerder gaan